Нов Управител и попълнение в екипа на Мегапорт ООД

С удоволствие искаме да представим двама изключително квалифицирани и амбициозни професионалисти, които се присъединяват към нашия екип и ще допринесат значително за развитието и успеха на нашата фирма.

Новият Управител на фирмата г-жа Анелия Зографова.

Г-жа Зографова представлява ключова фигура за нашия успех. Под ръководството и визията й, сме уверени, че ще стимулираме иновациите и ще постигнем нови върхове в нашия бизнес. Нейната ангажираност към екипа и стремеж към отличие са вдъхновяващи качества, които ще ни насочат към постигането на поставените цели.

Новият Търговски директор – вътрешен пазар г-н Кирил Христов.

Кирил Христов има натрупан над 13 години ръководен опит в Модерната търговия и търговски вериги. Работи в международни компании като Кауфланд България, Билла България и Карфур България. Преминал е през много позиции, Старши Мениджър категория, Хипермаркет Мениджър и Оперативен директор. В традиционната търговия работи над 11 години като заема позициите Търговски директор и Бизнес развитие, съчетано с консултантски услуги с фокус оптимизация на процесите и увеличаване на продажбите.

Г-н Христов е изключително опитен професионалист с дългогодишен опит в областта на търговията и управлението на отбори. Неговата енергия, водеща отговорност и умения за създаване на стратегии за растеж са от решаващо значение за нас, като компания. Вярваме, че под ръководството му ще засилим нашето присъствие на вътрешния пазар и ще постигнем нови висоти в нашите търговски усилия.

С гордост ги приветстваме в нашия екип и с нетърпение очакваме да работим заедно, за да постигнем големи успехи и да изградим по-силна и процъфтяваща организация заедно.

Scroll to Top