За Мегапорт ООД

30 Държави
350+ Служители
28 000 + Фабрики кв. м площ
30+ Години опит

Ние сме компания, която полага целенасочени усилия за повишаване качеството и количеството на производството си. Водим се от мисията си за постигане на по-чиста околна среда и инвестираме в развитието на своите работници и служители.

“Мегапорт” ООД е основана през 1992 г. с основен предмет на дейност производство на полимерни и ко-полимерни фолиа, опаковки и материали. За своето над 30-годишно присъствие на пазара компанията успява да се утвърди като един от лидерите в своя бранш. Фабриките ни се простират върху площ от над 28 000 кв.м.

Ние сме екологична компания

“Мегапорт” ЕООД се развива и расте с мисъл за природата и с ясното съзнание за негативното въздействие, което употребата на полимерните опаковъчни продукти има върху околната среда.

За тази цел нашата компания прилага активна инвестиционна политика, насочена към постигане на 100% рециклируемост на произвежданите опаковки.

Усилията ни са да създадем цялостна организация по рециклиране на опаковъчните материали от полиетилен и полипропилен, с оглед на това същите да бъдат вложени отново в производството за създаване на нов продукт.

Вярваме, че като екологично отговорна компания това е наш дълг към природата, от която всички ние сме част.

Международно присъствие

Продуктите на “Мегапорт” ООД се реализират успешно както у нас, така и в над 30 държави по света.

Около 45% от произвежданите полимерни и ко-полимерни фолиа, опаковки и материали са насочени към клиентите ни в България. Останалите 55% от крайните ни продукти се експортират за чужди страни, в т.ч. Германия, Австрия, Нидерландия, Дания, Гърция, Румъния и много други.

Трите ни фабрики ни са разположени във Велико Търново:

  • Завод 1 – опаковки за хранителни цели
  • Завод 2 – производство на рециклирани чували за смет, листи и чохли на шпула с перфорация, фолиа, торбички и тнт
  • Завод 3 – рециклиране на полиетиленови и полипропиленови отпадъци

Имаме складове и търговски офиси в най-големите градове у нас – София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново.

Производствения ни процес и продукти са сертифицирани по водещи международни стандарти

Гарантираме за най-високо качество на изпълнение на нашето производство, представено от разнообразни опаковъчни материали.

Производствената ни дейност, наред с екологичната ни политика, отговарят на изискванията на редица международни стандарти.

От създаването си до днес “Мегапорт” ООД покрива изискванията на следните сертификационни стандарти.

Нашите сертификати

Инвестираме в
най-големия ни капитал -
работниците и служителите

Мениджърският екип на “Мегапорт” ООД работи в посока бизнес усъвършенстване и развитие, воден от вярата, че нашите работници и служители са тези, от които зависи успехът ни.

Ние се грижим за бъдещето и перспективата на работните си екипи, локализирани във всяка една бизнес структура на фирмата. Инвестираме в тяхната квалификация и ги обгрижваме, създавайки най-добрите условия за труд и заплащане.

Искате да научите повече?

Изтеглете нашата корпоративна презентация
Scroll to Top