25 години от основаването на Мегапорт ЕООД!

На 28.12.2017 г. с изискано тържество фирма Мегапорт ЕООД отбеляза 25 години от своето основаване.

На празненството в атракцион „Калоянова крепост“ присъстваха над 300 служители, гости и бизнес партньори. За отличното настроение допринесоха водещият Руслан Мъйнов, рок група Б.Т.Р. и Галена. Собственикът на Мегапорт г-н Мирослав Ангелов разказа пред присъстващите  историята на компанията и награди със специални грамоти служителите с най-дълъг стаж във фирмата. След това, купонът продължи с ефектни празнични илюминации, красива юбилейна торта и много танци.

Компанията е основана през 1992 година и понастоящем е е лидер на Балканския полуостров в производството на полимерни и ко-полимерни фолиа, опаковки и материали. Общата площ на фабриките е над 20 000 кв.м., като в  заводите и търговските офиси в градовете Велико Търново, София, Пловдив, Варна, Бургас работят над 500 служители.

Усилията на ръководството са насочени към затваряне на технологичния цикъл и 100 процентово рециклиране на произведените опаковки.

Фирмата развива и успешна спортна дейност като притежава собствен отбор по автомобилизъм – Мегапорт рейсинг, редовен участник в български и международни рали състезания.

Scroll to Top