За нас

За ръководния екип на МЕГАПОРТ най-големият капитал са хората. С цел тяхното бъдещо развитие се прави максималното, за да подобряват квалификацията си и да имат отлични условия на труд и заплащане.
Екипът ни се състои от разностранни по опит и квалификация специалисти и мениджъри. Имаме хора, които са с дългогодишен опит във фирмата и са успели да да достигнат високо ниво в корпоративната йерархия. С цел внасяне на ноу-хау и външен поглед върху бизнеса, привличаме професионалисти, работили в големи български и международни компании. Също така, вратите ни са винаги отворени за амбициозни служители без голям опит, но с желание и потенциал за развитие.
 

Какви служители търсим?

За нуждите на постоянно нарастващото производство търсим опитни работници за следните позиции: оператори на машина, екструдеристи, печатари, механици, ел.техници, мотокаристи, складови работници, опаковачи, общи работници и др.
Ако нямате производствен опит, но имате желание за учене и интензивна работа, МЕГАПОРТ ООД е Вашето място - НИЕ ще Ви въведем в работата и съдействаме да усвоите професия.

За търговските отдели и администрацията се стремим да привлечем талантливи и амбициозни професионалисти и мениджъри, които да допринесат за постигането на бизнес целите на компанията.
 

Какво предлагаме?

Работа в компания с глобално ориентиран бизнес и лидерски позиции на пазара.
Въвеждащо обучение.
Възможности за развитие.
Отлични условия на труд и справедливо заплащане.

МЕГАПОРТ ЕООД предоставя равни възможности на всички желаещи за работа без оглед на техните пол, възгледи, раса, етническа принадлежност и др.
 

Как да кандидатствате?

Моля изпращайте Вашата автобиография с актуална снимка на ел. поща: hr@megaport.bg като уточните позицията, която имате желание да заемете.
Документи за работа: молба, автобиография и копие от диплома за завършено образование  се приемат и на място на входа на Завод 2 в гр. Велико Търново, ул. „Никола Габровски“ №102.
Ние уважаваме и пазим Вашата лична информация.
 

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ГОЛЕМИЯ ЕКИП НА МЕГАПОРТ ЕООД!

Мегапорт ООД - Copyright © 2014 megaport.bg